De här tio "hållbara" bolagen har gått upp mer än 50% i år - Hållbara Aktier


Seatwirl, Soltech Energy Sweden, Climeon, Cortus Energy, Josab Water Solutions, Absolent Group, Metacon, Powercell, Minesto och Midsummer har stigit med minst 50% hittills i år. Av övriga hållbara aktier som du finner här så är det även ett bolag, Alelion, som sjunkit med mer än 50%. 

Det är tydligt ett aktier som surfar på megatrenden hållbarhet har medvind just nu. Mer om bakgrunden till respektive uppgång finns på respektive bolags sida (ovan länkar).

I Hållbara Aktiers genomgång av 100+ kursvinnare 2013-2018 var insideraktiviteten normalt sett positiv året innan uppgångsperioden. Insideraktivitet som signal tenderar att ha störst betydelse i små och medelstora bolag. Av ovan tio vinnare så var insiderbalansen positiv både vad gäller antalet aktier och antalet affärer i 7 bolag, neutral i ett och negativ i två (Soltech och Powercell).

Vilken aktie tror du kommer gå starkt den kommande tiden? Lägg in ditt aktietips här
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter