juiceCEPT klar för marknaden

Arc Aroma Pure meddelar i dagens pressmeddelande att man under maj månad genomfört utvärdering i industriell miljö hos en kund som önskar förlängd hållbarhet av sin produkt. Resultaten bekräftar att ArcAroma nu är redo att lansera juiceCEPT® till en bredare marknad av industriella kunder. Marknadens intresse betraktas som stort och ett flertal kundkontakter är under bearbetning. 

VD Johan Möllerström kommenterar: 

  • "Jag kan se hur skalbar vår CEPT®-teknikplattform är med tanke på hur snabbt vi har utvecklat juiceCEPT®. Vi startade utvecklingsarbetet med juiceCEPT® i augusti och har nu en industriellt färdig applikation för både extraktion och hållbarhet. Nu har vi förstärkt affärsområdet FOOD med juiceCEPT® och vi har redan försäljningskanaler uppbyggda i Europa på de större juicemarknaderna med återförsäljare och befintliga distributörer inom oliveCEPT®, säger Johan Möllerström"