SolTech: Svea Solar inte ÅF

SolTech har tidigare haft ett samarbete med Svea Solar som i veckan tecknade ett avtal med IKEA. Sedan det i marknaden uppstått lite oklarheter huruvida SolTechs avtal fortfarande var i drift så gick SolTech igår ut i ett pressmeddelande med ett förtydligande om att det i dagsläget inte är pågående. Snabbt agerat.

Hållbaraaktier.se noterar att SolTech fortsätter hålla en hög nivå i kommunikation med marknaden. Pressmeddelanden är ofta tydliga där bl a info om de senaste förvärven är andra exempel på detta.

SolTechs VD kommunicerade i veckans intervju med Hållbaraktier.se att de ser positivt på att fler aktörer satsar på byggnadsintegrerade solceller så att marknaden kommer igång. Svea Solar, som inte är noterade, har en annan produkt på detta område. Bilden nedan visar hur deras hemsida ser ut just nu. Deras huvudvolym kommer så här långt från utanpåliggande solceller.

Bildkälla: Printscreen 190629 från Sveasolar.se
Bildkälla: Printscreen 190629 från Sveasolar.se