ArcAroma uppnår industriellt genombrott med juiceCEPT

Bolaget har idag tecknat avtal med den danska premiumtillverkaren av ekologiska och kallpressade juicer, Frankly Juice A/S. Avtalet innebär att den första anläggningen i Skandinavien nu kommer använda juiceCEPT® som ett led i att förlänga hållbarheten utan att negativt påverka juicens innehåll av vitaminer, mineraler och enzym. Det framgår av ett pressmeddelande från Arc Aroma Pure.

VD Johan Möllerström kommenterar:

  • Genom avtalet med Frankly Juice A/S har vi fått bekräftelse och ett första genomslag på den intensifierade satsningen inom FOOD-segmentet och juiceCEPT®  i industriell miljö. Framtiden ser ljus ut för att etablera vår teknologi inom juiceindustrin och vi ser ett stort intresse från hela världen.
     
Nyheten togs emot positivt och aktien steg 7% på en i övrigt nedåtgående börs.