Överträffar kommunicerad plan

Några nyckeltal från dagens delårsrapport:

  • Orderingång Q2 19,1 mkr (+189% vs Q2 2018)
  • Fakturering Q2: 13,6 mkr (+277%)
  • Resultat Q2: -2,9 mkr (-4,5 mkr)

 
Olof Heyman, VD, kommenterar bl a med
 

  • ”Ända sedan bolaget startade har vi målmedvetet och metodiskt byggt Ferroamp för att bli ledande inom sitt teknikområde. Med den stärkta kassan och nya samarbetspartners har vi nu ännu bättre förutsättningar för att ta nästa steg i vår tillväxtresa….Marknaden där ute är i stark expansion och Ferroamp har en unik plattform som kunder och marknad efterfrågar.”

 
Olof Heyman förklarade i intervjun i våras hur man ska nå målet att 2022 omsätta 400 mkr och utvecklas mot ett globalt miljöteknikbolag. Ett delmål var att dubbla omsättningen under 2019 vilket man nu sannolikt kommer överträffa rejält.

Ferroamp steg under dagen med 7% efter ett som vi ser det omotiverat fall under första delen av augusti. Aktien ingår sedan tidigare i Hållbaraaktier.se portföljen.