Upp 10% på nyhet om rekordomsättning

Ferroamp mer än tredubblade faktureringen under tredje kvartalet till 11 mkr. Nyheten presenterades i ett pressmeddelande och fick aktien att stiga 10% på fredagen. Uppgången under veckan blev därmed hela 17%.

Anna Westling, Operation Manager för Ferroamp kommenterade den ökade leveransvolymen på följande sätt:

  • Vi har jobbat hårt det senaste halvåret för att öka vår kapacitet; med outsourcing av delmontage, med effektiviseringar i montage o provning och med nyanställningar. Det är fantastiskt kul att det nu ger resultat och att utfallet blir som vi planerat. Nästa stora steg i kapacitetsökningen blir utläggningen av SSO Gen 2.0 som vi annonserade tidigare i veckan.


Ferroamps kvartalsrapport kommer först den 22:a november. Tillväxttakten är det viktigaste i bedömningen av utvecklingen för detta bolag just nu vilket innebär att rapporten i sig borde bli relativt odramatisk efter dagens positiva nyhet.