Nya marknadskanaler

OrganoClick verkar hålla ett högt tempo och under veckan släpptes tre nyheter i pressmeddelanden:
 

  • OrganoWoods träskyddssystem kommer 2020 nå ut brett bland norska konsumenter via Coop Norges fler än 100 butiker.
  • OrganoWood kommer börja säljas även i Italien. Pircher är en ledande italiensk distributör av virke och träbaserade produkter. 
  • OrganoClicks nuvarande forsknings- och utvecklingschef Juhanes Aydin avgår på egen begäran från sin tjänst som FoU-chef hos OrganoClick. Som ny forsknings- och utvecklingschef har OrganoClick utsett Maria Wennman som har arbetat inom OrganoClicks forsknings- och utvecklingsorganisation i åtta år. Samtidigt utses Salman Hassanzadeh till ny innovationschef.

    "Med Maria som huvudansvarig för FoU-organisationen och med Salman som innovationschef är jag trygg i att vårt FoU-arbete kommer fortsätta med full kraft” kommenterar VD Mårten Hellberg.
     
OrganoClick har under 2019 rustat sig för snabbare tillväxt genom nya avtal och produktutveckling. Institutioner har gått in rejält på kursen 5,10 kr. Aktien har inte hängt med i uppgången för hållbara aktier men uppgången är ändå 12% senaset 12 månaderna.