Genombrottsorder för antiluktdukar

Bolaget har erhållit erhållit en första order från en nyligen kontrakterad industriell kund i Sverige avseende antiluktdukar baserade på Prebona OdorControl. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget.

Prebona erhöll ordern från det svenska företaget Scandinavian Nonwoven AB och den avser produkten Prebona OdorControl för tillverkning av antiluktdukar genom att impregnera nonwoven med Prebona OdorControl. Scandinavian Nonwoven AB kommer att producera och sälja antiluktdukar i olika storlekar och förpackningar till sina egna distributörer i Sverige och internationellt mot både konsument- och proffsmarknaden. Produkten antiluktdukar har i tester och praktisk användning visat sig vara mycket effektiv för att eliminera störande lukter bl a i bostäder, garderober, kylskåp, väskor, badrum, bilar, husvagnar, taxibilar, etc. Kombinationen och enkelheten i hur antiluktduken kan användas och dess höga och långtidsverkande effekt bedöms göra den till en mycket attraktiv produkt på marknaden. 

Aktien har efter en nedgång på cirka ett år stabiliserats under andra halvåret 2019. Bolaget har en ny VD som i senaste rapporten manar till tålamod samtidigt som en rad möjligheter målas upp.