Framsteg bekräftas i nyhetsbrev

I det senaste nyhetsbrevet från OptiFreeze som distribuerades under helgen så bekräftas framsteg inom de viktiga områdena:
 

  • Inom Optiflower samarbetar man med den ledande aktören Syngenta och har där nyligen gjort framsteg med sticklingar som meddelades i november. Nu. verkar det som att det hela har löper på bra: "..We are now close to an industrial breakthrough...After proving that our technology works in an industrial environment, we are now entering a stage where we will integrate the technology in the normal logistics flow of Syngenta"
  • Utvecklingen för projektet med att förlänga livslängden för snittblommor har också varit positiv. Även det i samarbete med Syngenta. Här är målet att väsentligt förlänga livslängden. Bolaget formulerar sig i nyhetsbrevet på följande sätt om resultaten: "The initial results are highly promising, showing significant extension of vase life..." Det gemensamma målet med Syngenta är att göra Optiflower metoden till en branschstandard. 
  • Inom OptiDry-segmentet genomförs industriuella tester med en av de största aktörerna i Europa inom torkade grönsaker och örter. Resultat ffrån dessa tester kan väntas under Q1.
    ​​​
OptiFreeze ingår Hållbara Aktiers portfölj.