Utökat samarbete med NKC

Cell Impact är en av de största kursvinnarna den senaste tiden med en uppgång på 102% i år och 137% senaste 3 månaderna. På fredagen meddelade bolaget om nya framsteg (inkluderande ett ordervärde på 1,8 mkr):
 

Cell Impact AB (publ) och Nakanishi Metal Works Co. Ltd (NKC) initierar ett antal produktionstester för att validera uthålligheten i Cell Impacts produktionsteknik vid produktion i höga volymer.

Kommentar från VD Pär Teike:

  • Tillsammans med NKC får vi nu möjlighet att validera vissa aspekter i vår teknologi vid produktion av stora volymer av flödesplattor. En relativt liten serie på tusen vätgasfordon kan kräva tillverkning av över en halv miljon flödesplattor, och därför uppstår det ett behov av den här typen av tester som syftar till att validera att tekniken är mogen för produktion i större volymer.

Detta första testprojekt beräknas vara avslutat i kvartal ett 2020.