Avtal med Stockholm Exergi

Ferroamp Elektronik AB och Stockholm Exergi har signerat ett avtal med syfte att öka försäljning av Ferroamps produkter i Stockholm Exergis kundbestånd och stärka Stockholm Exergis satsning på Smarta fastigheter. Det framgår av ett pressmeddelande den 24:e januari
 

Per Ytterberg, direktör för affärsutveckling på Stockholm Exergi, kommenterade:
  • Ferroamps lösningar för en optimerad användning av el kommer vara en viktig pusselbit i framtiden och därför är vårat fördjupade samarbete med Ferroamp helt i linje med vår ambition att kunna erbjuda våra kunder optimerade helhetslösningar inom värme och el.

I samband med en presentation av Ferroamp i Aktiespararnas regi i tisdags i Stockholm fick grundaren och huvudägaren Björn Jernström frågan om vilka risker han ser i ljuset av den positiva utveckling som bolaget är inne i. Han pekade då på att såväl marknadsrisk som teknikrisk upplevs som nära noll medan det däremot finns vissa svårigheter att rekrytera ingenjörer.

Ferroamp steg 17% under veckan och är upp hela 109% de senaste 3 månaderna.