Samarbete med Ballingslöv

Kökstillverkaren Ballingslöv har nu lanserat Prebona OdorControl inom sin Care-serie för att erbjuda en produkt med stark miljöprofil i syfte att ta bort oönskade lukter i kök och övrig bostadsmiljö. Ballingslöv Care är ett sortiment kring vård och skötsel av de köksprodukter de levererar för att öka produkternas livslängd. Det framgår av ett pressmeddelande från Prebona.

Ballingslöv AB är en av de största aktörerna i Skandinavien inom köks-, badrums- och förvaringslösningar med försäljning via mer än 200 återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark.
 

  • Det är mycket glädjande att jag nu kan kommunicera att vi initierat ett samarbete med Ballingslöv via vår återförsäljare LMS Bele AB, säger Patrik Bernstein, VD på Prebona AB. Även om inte samarbetet i detta skede kommer att generera stora volymer är det ännu ett bevis på att vår "Ingredient-brand" strategi börjar fungera. Samtidigt når vi nya kunder inom ett viktigt användningsområde via deras nätverk av 200 återförsäljare, kommenterar VD Patrik Bernstein.