ArcAroma & OptiFreeze

OptiFreeze och ArcAroma tillhör veckans vinnare bland de bolag som listas på Hållbaraaktier.se. Båda bolagen har separat presenterat mycket positiva nyheter som tydliggör effekten av bolagens teknologi. ArcAroma vinner indirekt även på OptiFreeze framgångar via sitt ägande på 15% men även genom att OptiFreeze också är kund.

Nyheterna inklusive kommentater återfinns på länkarna:


Bolagen har teknik som är innovativ och delvis mycket banbrytande. De närmar sig såväl tydliga kommersiella framgångar samt positivt kassaflöde. Potentialen för respektive bolag är mycket stor. Insynshandeln har varit positiv samtidigt som nyhetsflödet börjar ta fart.  

Båda bolagen ligger sedan en tid i portföljen. De togs in med en övergripande sammanfattning som framgår på länkarna:


Noterbart är även att Hållbara Aktier-teamet eller närstående äger aktier i båda bolagen. Beakta detta i värderingen av ovan information och gör alltid din egen analys.

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter