5-årigt avtal med Ellevio

IA Industriarmatur har gått starkt på börsen hittills i år. Enligt ett pressmeddelande har bolaget tilldelats ett femårigt ramavtal som leverantör av SIPP, bolagets egenutvecklade miljösäkra och uppkopplade tömningsteknologi för tömning av vatten ur transformatorgropar. Kunden är Ellevio och omfattar samtliga Ellevios transformatorgropar.

Från det Ellevio meddelat tilldelningsbeslut inträder en avtalsspärr på 12 dagar då Ellevio inte får teckna några avtal.

  • Vi är självklart både glada och stolta över att blivit utsedda som leverantör till Ellevio AB, av vår egenutvecklade tömningsteknologi SIPP med tillhörande tjänster. Ellevio är en viktig kund och god referens för oss, säger Jan-Eric Nilsson, VD IA Industriarmatur Group AB

Inga belopp anges i meddelandet.