Stark efterfrågan

Inzile blev en av veckans vinnare med +22% och är upp hela 101% i år.

Bolaget har höjt produktionsmålet för 2020 från 260 till 360 fordon, en ökning med 38 %. Den starka efterfrågan på företagets produkter inom samtliga segment på den svenska marknaden indikerar tydligt att Inzile kan sälja mer än den ökade målvolymen. Bolaget har en plan klar för finansiering av det ökade rörelsekapitalbehovet. Det framgår av ett pressmeddelande.

  •  Det är med stor tillfredsställelse som vi ser att vårt nya elfordon Pro4 tagits emot så väl på marknaden. Begränsningen vi ser just nu för vår expansion är helt enkelt kopplad till hur många fordon vi kan leverera till kunderna, säger Inziles VD Ragnar Åhgren. 


Bolaget meddelade även att man ingått ett samarbetsavtal med Bosch. Inzile får genom samarbetsavtalet med Bosch tillgång till ett stort nätverk av serviceverkstäder, Bosch Car Service som kommer tillhandahålla service för Inziles arbets- och transportfordon, i första steget den lätta lastbilen Pro4.