Gynnas av ökad efterfrågan på ansiktsmasker

 Airinum har just lagt en tilläggsorder på 0,3 MSEK för att möta efterfrågan på deras nu slutsålda ansiktsmasker. Polygiene-behandlingen ger ökat skydd då den reducerar bakterier och virus i maskens material med över 99%. Det framgår av ett pressmeddelande på fredagen.

  • Vi ser ett markant ökat intresse för våra behandlingar på grund av virusutbrottet.., säger Ulrika Björk, VD Polygiene. ”Tyvärr ser situationen ut som den gör idag, och vi är stolta över att samarbeta med Airinum - en partner med stor potential och redan etablerad verksamhet i Asien där även föroreningar är del av vardagen

Polygiene har även blivit kontaktade av ett flertal andra producenter av ansiktsmasker från Sydkorea, Frankrike och andra länder, som är mycket intresserade av öka värdet på sina produkter med hjälp av Polygiene stays fresh teknologi.