Avtal med BIMobject

Parans blev veckans vinnare efter att man bland annat varit positiva i det senaste aktieägarbrevet där man hittills inte såg några negativa effekter från Corona och även offentliggjort ett avtal med BIMobject. Aktien steg 22% under veckan.

BIM (Building Information Modeling) används i byggprojekt över hela världen och är den globala standarden för digital informationshantering. Avtalet ger Parans möjlighet att nå 1,8 miljoner arkitekter över hela världen.

Fredrik Johansson, Senior Vice President Sales & Marketing på Parans, uttalar sig i pressmeddelandet:

  • Vårt nya partnerskap med världsledande BIMobject erbjuder en fantastisk potential för Parans. Vi har som strategi att vara ”on every architects mind” och det är av stor vikt för oss att kunna nå ut och erbjuda våra produkter i 3D-format i de ritningsmiljöer där våra föreskrivande led finns. Genom denna plattform får vi både en ny effektiv marknadsföringskanal men vi blir också mer relevanta och ger föreskrivande led enkelheten att kunna ta del av rätt information kring våra produkter och rita in dem i rätt fas av deras arbetsprocess. På våra huvudmarknader såsom USA, Mellanöstern, Asien och Sydeuropa är användningen av BIMobject hög, vilket gör att vi även hjälper våra partners att generera leads och kommer även kunna erbjuda dem tjänster avseende detta. Vi hoppas att våra produkter ska finnas klara på BIMobject vid halvårsskiftet.