Green Line Africa fullföljer första steget i det stora ramavtalet

Det sydafrikanska bolaget Greenline Africa har avropat den första delen av överenskommelsen i ramavtalet gällande en robotiserad produktionslina i Sydafrika – en pilotanläggning som skall uppföras hos AB InBev. Det framgår av ett pressmeddelande.

Greenline Afrika har skrivit ett ramavtal med Absolicon om att förvärva och driva en robotiserad produktionslina. I ramavtalet finns krav på vad som skall ske i varje tidsperiod och nu har Greenline beställt det första steget – en pilotanläggning med solfångare som levereras direkt från Sverige.

  • Men denna beställning och kommande betalning uppfyller Greenline tidsplanen i ramavtalet. Det är ett viktigt steg för att under 2021 leverera en produktionslina till Sydafrika, säger Joakim Byström, vd Absolicon.