Ny återförsäljare i Norge

I ett pressmeddelande från Prebona framgår att bolaget fått en beställning från en ny återförsäljare i Norge för det nyligen lanserade desinfektionsmedlet Prebona Disinfect. 
Återförsäljaren arbetar mot den norska dagligvarumarknaden samt bygg- och färgfackhandeln. Bolaget är ett av de ledande bolagen inom sitt segment och har även visat intresse av att distribuera andra produkter från Prebonas sortiment.
 

  • Denna order är liten men väldigt viktig för Prebona då det är vår första direkta order mot den norska marknaden. Jag ser en stor potential på den norska marknaden för ett flertal av Prebonas produkter, säger Patrik Bernstein VD på Prebona. Det är samtidigt uppmuntrande att våra pågående diskussioner med samarbetspartner inom Norden börjar ge konkreta resultat, avslutar Patrik