Rivstart för ViralOff

Polygiene uppdaterade i veckan med ett pressmeddelande runt det stora intresset för den nylanserade produkten ViralOff antiviral treatment technology, som reducerar över 99% av virus inom två timmar*, på behandlade tyg. ViralOff lanserades den 7:e april och bolaget kan redan nu presentera behandlade produkter från flera partners. 

Med ytterligare partners i pipeline, ständiga förfrågningar och stor efterfrågan, beräknar Polygiene att nå stora volymer inom en snar framtid. Företaget är stolt över att kunna återvända till sitt ursprung där allt började - i kampen mot SARS-utbrottet 2004.
Ulrika Björk VD Polygiene kommenterar i pressmeddelandet:

  • Vi har ett högt tryck med mycket förfrågningar både från lokala och globala, befintliga och nya kunder, och ser en fortsatt ström av leveranser framöver till företag som ställer om sin verksamhet för att tillverka produkter till bland annat vården och andra sektorer där det finns behov.
Aktien har gått starkt senaste tiden med en uppgång på 26% senaste veckan och 55% senaste månaden. Börsvärdet uppgår till 195 mkr vilket exempelvis kan relateras till försäljningen som 2019 uppgick till 69 mkr vilket var oförändrat mot året innan.