Nya samarbetsavtal

Polygiene fortsätter släppa positiva pressmeddelanden i rask takt.

Det indiska varumärket Carbonado har precis lanserat AerFit NEO ansiktsmasker med Polygiene ViralOff® - textile treatment technology. Företaget kommer att placera order i volymer från 500 000 till en miljon (1 000 000) ansiktsmasker de kommande tre till sex månaderna, och har ett brett distributionsnätverk av flera detaljhandelskedjor i Indien, Bplugd webbutik och Amazon, bland andra. Det framgpr av ett pressmeddelande på tisdagen den 26:e maj.

På fredagen meddelades att Polygiene samarbetar med Royal Enfield Apparel för att skapa ett nytt sortiment av hjälmar, t-shirts, balaclavas, hals- och huvudbonader, motorcykeljackor och handskar, etc. I detta fall med produkterna Odor Crunch och Biostatic.

Polygiene steg 24% under veckan och är nu upp hela 61% i år.