Fokus på portföljen fr o m nu

Hållbaraaktier.se har sedan våren 2019 bidragit till bättre bevakning av aktier med miljöprofil. Intervjuer, nyhetsuppdateringar har förmedlats på hemsidan, via nyhetsbrev och facebook.

Hållbaraaktier.se har under 2020 haft i genomsnitt cirka 5000 unika besökare per månad, primärt bestående av investerare i denna typ av bolag.

Omfattningen av nyhetsbevakning, analyser och intervjuer har förbättrats av andra aktörer. Hållbaraaktier.se kommer därför upphöra med publicering av denna bevakning.

Framledes kommer fokusering ske på den portfölj som startades 190319 och som stigit 78% sedan dess. OMX All-share Cap GI har stigit 15% under samma period. Portföljen är tänkt att ge inspiration till din egen analys av långsiktigt köpvärda aktier med inriktning mot miljöteknik eller starkt hållbarhetsarbete. Den ger också en uppföljning av hur köprekommendationerna utvecklas.

Vill du komma i kontakt med oss för någon form av samarbete eller tipsa om bolag att överväga att ta in i portföljen - hör gärna av dig på mail e-post info@hallbaraaktier.se. Du kan även lämna personliga aktietips som vi i normalfallet publicerar på hemsidan. Se ett färskt exempel avseende Binero och lämna egna tips här.

Den starka utvecklingen för de aktier som listas på Hållbaraaktier.se med +39% 2019 och +17% hittills under detta turbulenta börsår, stärker tesen att det långsiktigt hållbara är det långsiktigt lönsamma.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter