VD-intervjuer


Hållbaraaktier.se intervjuar VD i bolag med inriktning mot miljöteknik och/eller starkt hållbarhetsarbete. I första hand intervjuas de bolag som så här långt är mindre genomlysta och som följs av få eller inga analytiker.
 


Intervjuerna återfinns nedan samt på respektive bolagslänk. De publiceras även i nyhetsbrevet och på facebook.

Intervju med Joakim Byström,
VD Absolicon, 190923

På länken ovan kommer du till den intervju Hållbaraaktier.se har genomfört med grundaren Joakim Byström. Världen står inför ett behov av en snabb transformation från olja, gas och kol till förnyelsebar energi. Absolicon är ett av de företag som har teknologi för denna transformation. Den potentiella marknaden är gigantisk. 

Övriga nyheter, analyser och tips om Absolicon återfinns här.

Intervju med Patrik Dahlqvist,
VD Insplorion, 190920

På länken ovan kommer du till den intervju Hållbaraaktier.se har genomfört med Patrik Dahlqvist. 
Insplorion lanserar under hösten en luftkvalitetssensor som blir bolagets första skalbara produkt. Samtidigt har tempot höjts i utvecklingsprojekten inom batteriområdet, området med störst marknadspotential.

Övriga nyheter, analyser och tips om Insplorion återfinns här.

Intervju med Chris Törnblom,
VD Metacon, 190904

På länken ovan kommer du till den intervju Hållbaraaktier.se har genomfört med Chris Törnblom. 

Bolaget siktar på att långsiktigt bli en ledande aktör på den globala vätgasmarknaden med sin patenterade teknik.

Övriga nyheter, analyser och tips om Metacon återfinns här.

Intervju med Johan Möllerström,
VD Arc Aroma Pure, 190807

På länken ovan kommer du till den intervju Hållbaraaktier.se har genomfört med Johan Möllerström. Med en lyckad företrädesemission i ryggen och flera referensorder på plats så upplever sig Arc Aroma Pure vara väl rustade både finansiellt och strategiskt för att fortsätta kommersialiseringen av den patenterade CEPT- plattformen.

Övriga nyheter, analyser och tips om Arc Aroma Pure återfinns här.

Intervju med Jonas Almquist, VD Raybased, 190703
På länken ovan kommer du till den intervju Hållbaraaktier.se har genomfört med Jonas Almquist. 
Raybased är ett av flera intressanta PropTech-bolag som listas av Hållbaraaktier.se. Fastighetssektorn bidrar indirekt till lika mycket CO2-utsläpp som transportsektorn. Samtidigt så fokuseras detta inte alls i samma omfattning som i transportsektorn där elektrifiering och utsläpp nu präglar det mesta.  Mycket tyder på att intresset för energieffektivisering av fastigheter nu håller på att ta rejäl fart. Detta kommer gynna Raybased som har haft några tunga år på börsen.

Övriga nyheter, analyser och tips om Raybased återfinns här.

Intervju med Stefan Ölander, VD SolTech, 190625
På länken ovan kommer du till den intervju Hållbaraaktier.se har genomfört med Stefan Ölander. SolTech har haft en mycket stark kursutveckling och går nu in i ett intressant andra halvår med börsintroduktion av Kina-verksamheten och förvärvsdriven expansion i Sverige.

Övriga nyheter, analyser och tips om SolTech återfinns här.

Intervju med Olof Heyman, VD Ferroamp, 190605
På länken ovan kommer du till den intervju Hållbaraaktier.se har enomfört med Olof Heyman. Ferroamp räknar med att dubbla omsättningen 2019. Bolaget gynnas av trender som bland andra ökad användning av elbilar, solpaneler, ökad kostnad för eldistribution samt utveckling mot delningsekonomi för effektivare resursanvändning.

Övriga nyheter, analyser och tips om Ferroamp återfinns här.

Intervju med Jerker Lundgren, VD ChromoGenics, 190517
På länken ovan kommer du till den intervju Hållbaraaktier.se har genomfört med Jerker Lundgren. ChromoGenics kom härom veckan med rapporten för första kvartalet. Den visade på en stark tillväxt och ett förbättrat resultat. Senaste månaden är aktien upp 9%.

Övriga nyheter, analyser och tips om ChromoGenics återfinns här

Annons

Annons

Annons