100+ Kursvinnare 2013-2018

Pris:
99 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Rapporten 100+ Kursvinnare 2013-2018
(du får ett lösenord där du kan ladda ner rapporten som finns i PDF-format)

"Inspireras av de aktier som gått bäst de senaste åren och av vinnande aktiestrategier"

Denna rapport lyfter fram faktorer som varit gemensamma för kursvinnarna, faktorer man kan leta efter i kommande aktieval och beakta på lämpligt sätt. Rapporten visar på fakta, givet aktuellt börsklimat och alla andra omständigheter. Rapporten innehåller avslutningsvis ett avsnitt med referenser till och sammanfattningar av ett axplock av 12 artiklar och böcker med anknytning till vinnande aktiestrategier och perioden 2013-2018 i synnerhet. 

Slutsatser i denna rapport baseras på en genomgång av kursvinnare i tre olika tidsperspektiv, i tre storlekssegment samt för tre utvalda branscher. Totalt innebär det att de 180 bolag som uppnått högst totalavkastning inom respektive kategori har analyserats med fokus på
·     Varför har aktien stigit så mycket?
·     Vilka indikatorer fanns tillgängliga innan perioden och borde ha triggat en investering?

Vinnarna har valts ut bland runt 600 noterade svenska aktier med ett börsvärde på >100 mkr.
 
Rapporten är dels verbal, dels i tabellform. Uppdelningar finns per tidsperiod, storleksklass och några branscher.  Forsknings-, investment- och fastighetsbolag har inkluderats i vissa jämförelser och exkluderats i andra.

Den omfattande genomgången av kursvinnare 2013-2018 i ett, tre respektive femårsperspektivet har gett insikter om betydelsen av olika faktorer som var kända innan den aktuella perioden samt om huvudsakliga drivare när kursen tog fart. Dessa insikter är värdefulla inför framtida investeringsbeslut avseende ”hållbara” och andra aktier.